Infogamer by Reboot 2013 – gameri gdje ste, nemojte se sada skrivati, pokažite se!

Infogamer 2013 za Zagrebačkom velesajmu

S čekanjem je gotovo! Sutra kreće veličanstveni Infogamer by Reboot za Zagrebačkom velesajmu, i traje do nedjelje 17. studenog. Gameri, pridružite nam se!

Oglas

Cijela će se gamerska priča odvijati u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma – sutra počinje najveće virtualno gamersko mrežno ratovanje. Kako je najavljeno, dolaze velika i jaka gamerska imena, među kojima su i Wargaming.net i Ubisoft. Osim izložbenog prostora ljubitelje video igara očekuje i Internet Cafe, kao i brojni pokloni, nagradne igre i iznenađenja.

Spomenimo kako će se turniri održavati na više od 100 gaming računala, gdje će se najbolji od najboljih natjecati u raznim video igrama kao što su PES 2014, NBA 2K14 i mnoge druge. Osim računala sudionike i posjetitelje očekuje i više od stotinu konzola i računala na kojima će se moći igrati!

Prijatelji iz Carte Magice pripremili su eksplozivan program za sva četiri dana! Očekujte velike besplatne Yu-Gi-Oh!, Pokemon i Magic the Gathering turnire s vrlo vrijednim i bogatim nagradama, svakodnevne prezentacije i igraonice igara Warhammer, Warhammer 40K i Pathfinder te priliku da besplatno isprobate više od 80 društvenih igara!

Infogamer 2013 za Zagrebačkom velesajmu

Dodajmo kako će vas i ove godine sjajni Muzej retro igara “Peek & Poke” povesti na uzbudljiv put kroz povijest industrije videoigara i mobilne tehnologije, pa ćete na njihovom štandu moći uskočiti u dobra stara vremena igranja klasičnih video igara na starim računalima, konzolama i arkadnim automatima.

Moći ćete se družiti i s domaćim i inozemnim developerima te u razgovoru s njima saznati više o tome kako postati uspješan developer.

Ulaz na INFO je besplatan, dok je na Infogameru jednodnevna ulaznica 30 kuna (možete ući i izaći 3 puta), a za sva 4 dana 70 kuna (stalni ulaz i izlaz).

Dodajmo kako su medijski pokrovitelji sajmova INFO i Infogamer naši i vaši popularni Racunalo.com – top ICT portal u Hrvatskoj, i Gamebox.com.hr – jedini gamerski portal koji se okitio nagradom VIDI Web Top 100 2012!

Informaciju više potražite i u Event Planneru (lokacija, vrijeme, Google mapa,…).

Infogamer 2013 za Zagrebačkom velesajmu

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.