Injustice 2 – još veći broj likova i još puno toga novoga

Super moćni nastavak poznate borilačke igre Injustice: Gods Among Us, Injustice 2 sadrži veliki broj super heroja i super zločinca.

Oglas

Igrači mogu osnažiti i napraviti svog omiljenog borbenog lika da postigne najveću moguću snagu. Svaka borba definira vašeg lika sa jedinstvenim i jakim uređajima koje ste zarađivali kroz igru.

Po prvi put možete odlučivati kako će vaš lik izgledati, kako će se boriti i razvijati kroz različite game modove. Injustice 2 nastavlja filmsku priču predstavljenu u prvom djelu igre Injustice: Gods Among Us u kojemu Batman i njegovi saveznici rade na tome da ponovno spoje djelove društva dok se bore protiv onih koji žele obnoviti Supermanovu vladavinu u središtu kaosa pojavljuje se nova prijetnja koja će dovesti opstanak Zemlje u pitanje.

Igrači mogu izabrati veliki broj likova koje je DC ikada ponudio u borilačkoj igri, sve od svima nama poznatim likovima kao što su Batman, Superman, Supergirl i Aquamen, pa sve do začuđujućih novih zločinaca kao što su Atrocitus i Gorilla Grood. Bitke će se odvijati po na poznatim lokacijama a neke od tih lokacija su Metropolis, Gotham City i Atla.

Naziv igre: Injustice 2
Platforma: PS4, Xbox One
Vrsta: Borba
Izdavač: Warner Bros. Interactive
Autor: NetherRealm Studios
Max. igrača: 1
Namijenjena: –
Preporučena cijena: 59,99$
U prodaji od: 31.12.2016
Web stranica: https://www.injustice.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.