Inotia 4: Assassin of Berkel od sada i na Android platformi i to potpuno besplatna!

Zanimljiva RPG igra stigla je s iOS-a i na Android platformu. Ekipa iz Com2Us se potrudila i napravila nam četvrti nastavak ove simpatične igre, a raduje nas cijena – nula kuna!

Oglas

U igri Inotia IV: The Assassin of Berkel priča se nastavlja tamo gdje je prestala u prethodnom nastavku. U ulozi ste Kiyana, mladića iz plemena Shadow Tribe, a koji je poslan da odgovori dvije frakcije od rata, koji samo što nije započeo. Igru možete početi kao pripadnik jedne od šest klasa (uključujući i klase Dark Knight, Priest, Warlock i Assassin), no Kiyan ostaje uvijek glavni lik.

Sami svijet po kojem ćete se kretati je ogroman, a i razlikuje se od jednog do drugog ekstrema, od vrelih pustinja do ledenih planina. uglavnom, na raspolaganju je više od 400 mapa po kojima ćete se kretati. Igra ima i takozvani “unlimited dungeons mode”, a koji se aktivira nakon što završite igru – otključat će vam se do tada neviđene scene i lokacije koje možete istraživati.

Kao što rekosmo, igra Google Play: Inotia IV: Assassin of Berkel je besplatna, imate je i na iOS-u, a s Google Playa je možete besplatno downloadati ovdje:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.inotia4.normal.freefull.google.global.android.common

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.