Insurgency: Sandstorm – još jedna pucačka makljaža u prvom licu

Pred nama je druga igra iz serije vrlo realnih i odlično napravljenih pucačina u prvom licu – Insurgency: Sandstorm, nešto što ljubitelji FPD igara ne bi smjeli propustiti.

Oglas

Druga igra Insurgency serijala pod nazivom Insurgency: Sandstorm smješta vas ponovno u vrlo stresnu vojnu situaciju, neđu specijalce, a priča vas vodi u vrijeme invazije Iraka od 2003. godine preko vremena pobune pa sve do današnjih dana. Sve u svemu, ljubitelji FPS igara bi ponovo trebali doći na svoje.

Igra sadrži neke uzbudljive nove značajke kao što je praćenje nove priče, kao i podrška za eSports multiplayer. Očekuju vas oštre ulične borbe, a uspjeh tima ovisi o svakom pojedincu. Na raspolaganju vam je više od 40 različitih oružja, pregršt mapa te bogati multiplayer u kojem ćete se moći napucavati do mile volje.

Insurgency: Sandstorm igra je zaista bogata brojnim opcijama, a može se pohvaliti vrlo realnim načinom igranja, odličnom grafikom i zvukom. Ovo je igra koju ne bi smjeli propustiti.

Naziv igre: Superhot: Mind Control Delete
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: FPS
Izdavač: Focus Home Interactive
Razvojni tim: New World Interactive
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: (Steam)
U prodaji od: prosinac 2017.
Web stranica: http://www.insurgency-sandstorm.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.