Journey – putovanje na kakvo niste navikli!

" style=

Ekipa iz thatgamecompany (TGC), koju inače poznajemo i po odličnom naslovu flOw & Flower (za PlayStation Network) ponovo se vratila i napravila još jednu igru koja će izazvati vašu igraću maštu. Ovo je još jedna jednostavna i igriva igra s jednostavnim kontrolama i velikim stupnjem interaktivnosti s okolišem. Istražujte, iskusite nešto što ćete rijetko osjetiti u nekoj drugoj video igri.

Ovo je u stvari egzotična avantura koja ipak ima nešto ozbiljniji ton, a predstavlja neku vrstu jedinstvene vizije, novog načina u igranju online avantura. Budite se u nepoznatom svijetu, no nemate razloga čekati – krećete se, klizite i lebtite kroz zapanjujući krajobraz, otkrivajući antičke i tajanstvene civilizacije. U tome nećete biti sami, nego ćete online putovati s nepoznatim suputnicima čiji će se putovi povremeno sjeći s vašim. Ili još bolje, moći ćete komunicirati s vašim suputnikom i tako stvoriti jedinstveni igraći doživljaj!

Naziv igre: Journey
Platforma: PS3
Vrsta: online avantura
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: thatgamecompany (TGC)
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 14,99$
U prodaji od: 13. ožujka
Službena stranica: http://thatgamecompany.com/games/journey/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.