Kickerinho mini recenzija – žonglirajte i vi!

U ovoj ćemo mini-recenziji predstaviti simpatičnu i zanimljivu igru Kickerinho koja nam dolazi iz Tabasco obitelji. Volite nogomet? A tko ne voli… 🙂

Oglas

Kinckerinho treba vašu pomoć da postane najbolji žungler u preljepom gradu Rio de Janeiro. hoćete li mu pomoći da ispuni svoj san?

Žonglirajte sa nogama i glavom, namjestite loptu na svoj vrat i pokažite prijateljima tko je bolji. Ali ne zaboravite kako je žongliranje vještina koja se stječe vježbanjem i ponavljanjem. Sto više vježbate bit ćete sve bolji.

Što se tiče kontrola igre vrlo su jednostavne što ne znači da je igra lagana. Sve što vam treba je dva prsta jer lijevi dio ekrana na vašem uređaju je lijeva noga, a desni desna noga, isto vrijedi i za udaranje glavom ili balansiranje lopte na vratu.

U igri osim što možete žonglirati možete presvlačiti vašeg lika, staviti mu dres ili običnu majicu po vašoj želji, onda možete kupovati nove lopte i otključavati nove trikove, ali za sve to vam trebaju novčići a kako da njih? Vrlo jednostavno. Morate što bolje žonglirati i koristiti što više trikova.

Kickerinho mini recenzija 03

U igri nam se sviđa to što možete raditi trikove jer ih u stvarnosti ne možemo napraviti, a ne sviđa nam se to što nakon nekoliko igranja iskoči reklama i to zna biti naporno.

Igra je dostupna za Android i iOS uređaje. Ukoliko vam se ova igra svidjela možete ju preuzeti sa Google playa, App storea, a ima je i na Windows Phone Storeu. Nadamo se da ćete uživati u igri i ostvariti san malom Kickerinhu 😉

Kickerinho mini recenzija 02

Evo i linkova za skidanje:
Android
iOS
Windows Phone

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.