Killing Floor 2 – krvava pucačina

U Killing Floor 2, igrači su poslani u kontinentalnu Europu gdje se desila nesreća.

Oglas

Neuspjeli eksperiment koji je Horzine Biotech pokušavao napraviti velikom brzinom se počeo širiti i postao je nezaustavljiv. Samo jedan mjesec nakon događaja u originalnom Killing Flooru, klonirani primjerci su posvuda i civilizacija je u rasulu. Grupe civila i plaćenika su se povezale kako bi imali veće šanse da zaustave nerede diljem Europe. Za vrijeme pronalaska kopija plačenika, proći ćete kroz opasna područja puka zlikovaca i sresti ćete ekstremno opasna stvorenja.

Kiling Floor 2 donosi krvaviji pucački doživljaj nego prethodno izdanje. Igrači će slati drob, odsječene udove i krv će šikljati na sve strane na putu kroz horde neprijatelja, ali morate biti pažljivi, ako vas uhvate, neprijatelji će vas ubiti i sjeckati će vam ud po ud. Novi neprijatelji i fanovi favorita iz prethodnog Killing Floora su se vratili sa većom inteligencijom koja će im proizvesti jače napade, raditi će u grupama kako bi vas pokušali oslabiti i pogurati će izazove i strah na novu razinu.

Naziv igre: Killing Floor 2
Platforma: PC, PS4
Vrsta: Pucačina u prvom licu
Izdavač: Tripwire Interactive
Autor: Tripwire Interactive
Max. Igrača: multi
Namijenjena: 18+
Preporučena cijena: 26,99€
U prodaji od: 18.11.2016
Web stranica: http://www.killingfloor2.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.