Killzone 3 Helghast Limited Edition

Radnja ove igre romatičnog i miroljubivog naziva Killzone 3 Helghast Limited Edition nastavlja se drugi nastavak (Killzone 2). Pronaći ćete imperatora Visari, diktatora Helghasta kako leži mrtav pred nogama Seva i Rica. Rat je gotov?

Daleko od toga, tek počinju one najopasnije akcije, rat još uvijek nije dobiven. Nakon smrti diktatora Visarija, Helghan se pretvorio u zemlju političkih prepucavanja, bezobzirne konkurencije te brojnih ubojstava. Dva najmoćnija čovjeka u Helghan morat će izboriti ono što je preostalo od Visarijeve vizije. S ograničenim resursima i bez druge pomoći, naći će se u vatri između nemilosrdnih borbi raznih političkih frakcija. Zaboravite na diplomaciju, ovdje vlada zakon oružja! U igri Killzone 3 još ćete jednom osjetiti neprijateljstvo vojske Helghasta, pokušat ćete ponovo spasiti čovječanstvo.

E sad, moramo spomenuti još nešto. Ovo je Killzone 3 Helghast Limited Edition, dakle posebna edicija, što ćete primijetiti i po cijeni (vidi niže) koja je dvostruko veća od najskupljih igara. Ovaj svojevrsni paket uz samu igru sadrži i repliku Helghast Helmet (šljem), art book, Super Voucher i Killzone 3 igru s dodatnim sadržajima. U paketu je i ekskluzivna Cloaking Helghast Marksman figura koju je kreirao sam DC Unlimited i koja se neće naći u prodaji. Sve to za 129,99 dolara, ma ludnica…

Bez obzira igrali u single player ili multiplayer modu, Killzone 3 donosi punokrvnu pucačinu u prvom licu s odličnom grafikom i akcijskim elementima. Ovo je jedna od onih “must have” igara, jasno? 🙂

Naziv igre: Killzone 3 Helghast Edition
Platforma: PS3
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: Guerrilla Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 129,99$
U prodaji od: 22. veljače 2011
Službena stranica: www.killzone.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.