King’s Bounty: Legions, fantastična strategija potez-po-potez na iPad i iPhone platformi

King’s Bounty: Legions je vrlo popularan naslov koji se proslavio na društvenoj mreži Facebook. Od sada ćete ovu simpa igru moći igrati i na svom iPad tabletu, odnosno iPhoneu.

Oglas

Inačica za mobilnu platformu nešto je “lakša” odnosno neki su dijelovi izostavljeni, ali oni najzanimljiviju su ostali u igri, kao što je trgovina, upravljanje resursima ili kao što su žestoke borbe. Naravno, izvor svega ovoga je Nivalov RPG serijal King’s Bounty igara koji je izuzetno popularan na PC računalima. Ako ste je igrali na računalu, na mobilnoj inačici će vam biti sve jasno.

Kako se radi o strategiji morat ćete pametno igrati, graditi vojsku, pobjeđivati u borbama, i kako to već biva u igri – postati prava legenda.

Grafika, igrivost, zvuk, sve je na nivou, sama umjetna (protivnička) inteligencija u igri je također solidna, vjerujemo da će vam se igra svidjeti. A i nekako je lepršava, jednostavno simpatična. Ako je želite downloadati, velika je 227MB i… besplatna je.

Link za download je ovdje – King’s Bounty: Legions.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.