Koja je glumica u GTA V? Je li to Lindsay Lohan? Bez obzira, tužila je Rockstar

Koja je glumica u GTA V? Je li to Lindsay Lohan? Bez obzira, tužila je Rockstar

Ako ste igrali GTA V (GTA Five, Grand Theft Auto V) tada vam je sve jasno. Sličnost postoji, no pitanje je je li ova tužba Lindsay Lohan opravdana.

Oglas

Lindsay Lohan je poznata po mnogim nepoćudnim (ne)djelima koji je prate cijeli život, a tabloidi je jednostavno obožavaju puneći svoje stranice sadržajima o njoj. Najnovija smijurija odnosi se na njenu tužbu prema Rockstar Gamesu, tvorcu nove igre Grand Theft Auto V. Prema Lindsay Lohan, autori igre su stvorili jedan od likova u igri koji po izgledu i karakteru nalikuje na pravu glumicu. Što kažete na ovo?

Ove su glasine postojale još prošle godine kako bi Lindsay Lohan mogla tužiti softversku kuću zbog ovog, no to se realiziralo prošle srijede, prijava je podnesena na sudu u Manhattanu.

Sporan je lik iz ženski igre pod imenom Lacey Jonas, starleta koja je često po tabloidima, a koja će povremeno  igri trebati vašu pomoć, a kako bi je spasili od paparazzija. Postoji i posebna misija u kojoj će vas unajmiti kako bi snimili eksplicitne slike jedne druge starlete u nepoćudnim pozama, u Los Santos inačici Chateau Marmont hotela, u kojem je Lindsay Lohan jedno vrijeme i živjela. Ma, sve vam je jasno…

Koja je glumica u GTA V? Je li to Lindsay Lohan? Bez obzira, tužila je Rockstar

U tužbi je navedeno kako Lacey Jonas lik iz igre nedvojbeno sugerira kako se radi o Lindsay Lohan, imitirajući njen izgled, glas i stil odijevanja. Naravno, autori igre GTA V Rockstar Games i izdavač igre Take-Two Interactive odbacili su ove optužbe kao neutemeljene.

Što vi mislite o tome? 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.