Koje su najpopularnije flash video igre na Android i iOS smartfonima?

Koje su najpopularnije flash igre na Android i iOS smartfonima

Igrate li video igre na vašim Android i iOS smartfonima i tabletima? Naravno da igrate! U nastavku donosimo neke od besmrtnih flash igara koje uvijek možete igrati, bilo kad i bilo gdje.

Oglas

Kako bi igrali flash video igre na vašim mobilnim uređajima, morate imati predinstalirani flash player. Posljednja inačica (dok smo ovo pisali je) Adobe Flash 12, a možete je downloadati s ovog linka. Neki uređaji koji već imaju predinstalirani flash player mogu zanemariti ovaj korak i krenuti na igranje flash online video igara.

A koliko igrate online igre na mobilnim uređajima? Puno. Nedavno je portal Racunalo.com s Tvornicom istraživanja napravio ekskluzivnu analizu hrvatskog gamerskog tržišta i došli su do informacije kako je druga najpopularnija gamerska platforma upravo smartfon! Zanimljivo, zar ne?

Koje igre igrati? Ovisno koje volite. U nastavku donosimo neke od popularnijih igraćih naslova o kojima vrijedi reći i nešto više.

Prva igra o kojoj ćemo reći nešto je Flappy Bird. Igra je toliko jednostavna da je – zarazna. Cilj igre je pomoći maloj i jadnoj ptičici da se provuče kroz sve prepreke koje se nalaze pred njom. Sve što trebate je tapkati po ekranu kako bi ptičica mahnula krilima i krenula prema gore. Ma, sve će vam biti jasno, igru možete direktno igrati na ovom linku.

Druga igra o kojoj moramo nešto reći je Angry Birds, a mi smo se odlučili za Angry Birds Space. Još jedna besplatna online igra koja će vas dobro zabaviti. Priča je čista klasika – trebate praćkom naciljati zločeste svinje (Bad Pigs) i srušiti ih u ponor. Kada ih sve uništite prelazite na slijedeći nivo. Ova inačica ima 18 zanimljivih nivoa, prijeđite ih sve! Direktno je online možete igrati na ovom linku.

Tko još ne zna za Tetris? Sjajna igra koja je vladala ’80-tima i ’90-tima, a vrlo se rado igra i danas. Način igranja je jednostavan – trebate slagati različite elemente koji padaju odozgo tako da popunite vodoravne redove koji nestaju. Vrlo jednostavno! Možete je igrati Tetris online besplatno.

I posljednja jednostavna igra koju ćemo vam predložiti je Little Doggies. Ovo je malo modificirana inačica igre “Memorije”, a u stvari trebate spajati parove pločica kako bi napredovali na slijedeći nivo. Što dalje budete igrali, pločica je sve više. Svakako zaigrajte Little Doggies online i dobro se zabavite.

Dok čekate negdje u redu, vozite se u vlaku ili ste na nekom dosadnom predavanju, mislimo kako su ovo dobri prijedlozi za ugodno potrošiti vrijeme. Uživajte!

Koje su najpopularnije flash igre na Android i iOS smartfonima

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.