KORISNIČKI TEST: Canyon Wired Steering Wheel CNG-GW4

"A sada nešto sasvim drugačije. Dosta nam je testiranja "ozbiljnih" uređaja, laptopa, smartphonea i sličnih sitnica, odlučili smo se isprobati novi Canyon Wired Steering Wheel, ili ako hoćete – volan za uživanje u video igrama.

U rukama nam se za vruće ljeto našao novi Canyonov volan koji možete odlično iskoristiti u video igrama. Kutija u kojoj se nalazi je poveća, narančasto crne je boje, a u njoj smo pronašli nekoliko dijelova. Sama upravljačka konzola s mjenjačem je jedan, dio s papučicom gasa je drugi, a kratke upute s CD-om s driverima i instrukcijama je treći dio koji smo pronašli u kutiji.

Nakon instalacije drivera počinje zabava
Prije samog igra potrebno je instalirati drivere. Nemojte se zavarati činjenicom da čim ste spojili uređaj Windows 7 operativni sustav prepoznaje uređaj. Driveri vam trebaju kako bi pravilno kalibrirali volan, te za još jednu sitnicu, a to je uključivanje i isključivanje "force feedback-a". Za one koji neznaju, force feedback je u stvari mogućnost vibriranja prilikom vožnje u utrkama, ukoliko je igra to predvidjela. Primjerice, ako na kružnim asfaltiranim stazama (F1, WTCC) prijeđete preko rubne "pasice", vaš će se volan zatresti tako da ćete imati bolji osjećaj vožnje."

Cijelu zanimljivu recenziju pročitajte ovdje.

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.