Krinkle Krusher – očekuje vas još jedna uzbudljiva tower defense igra za PS konzole!

Krinkle Krusher je nova vrsta fantazije tower defense igre koja je trenutno pripremljena za PS konzole.

Oglas

Inspirirana drugim tower defense igrama, Krinkle Krusher mijenja ulogu igračima pružajući im mogućnost korištenja spellova kako bi obranili svoje kraljevstvo od strane zabavnih ali i opasnih stvorenja koji se nazivaju krinkles. Krinkle Krusher će vas odvesti u uzbudljivu povijest punu simpatičnih fora i smiješnih trenutaka.

Ovo je jedinstveno vrijeme u kraljestvu, veliko drvo, oko kojeg je dvorac sagrađen, sada ima prvo voće. Nitko nije mislio da će to biti ostvareno do sada, zato jer se to nije desilo već desetljećima. Zbog velike količine voća, kraljevstvo je odlučilo proslaviti i napraviti ogroman festival, no nešto drevno se probudilo zbog tog ukusnog voća, daleko od kraljevstva. Krinkle King je razlog problema, probudio se sa željom za tim ukusnim voćem. Koristeći svoje magične sposobnosti odlučio je napraviti svoju vojsku malenih krinkle stvorenja, napasti dvorac i ukrasti svo to ukusno voće.

krinkle krusher2

Naziv igre: Krinkle Krusher
Platforma: tower defense
Vrsta: PS4, PS3, PS Vita
Izdavač: Ilusis Interactive Graphics
Autor: Ilusis Interactive Graphics
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: veljača 2015
Web stranica:  http://www.krinklekrusher.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.