LawBreakers ili kako će izgledati lopovi i plaćenici budućnosti

Nije teško zaključiti kako je igra inspirirana Iron Manom i drugim sličnim oklopljenim i zakrabuljenim moćnicima. Igra LawBreakers je vrlo dinamična i prepuna pucnjave i akcije. Baš onako kako vi to volite.

Oglas

LawBreakers je, kažu, timska pucačina u prvom licu (FPS), a koja donosi neku vrstu alternativne budućnosti. Svijet je podijeljen u dvije frakcije nakon velike podjele svijeta, odnosno kataklizmičkog događaja koji je poznat kao “The Shattering” (lomljava).

Nakon tog velikog događaja svijet je ipak nekako došao sebi i ušao u novo i vrlo napredno tehnološko doba koje ćete najbolje prepoznati u video traileru niže. Osnova svega je manipulacija gravitacijom, ali na vrlo zanimljiv način, ili bolje rečeno na više različitih načina korištenjem tih istih naprednih tehnologija.

Isto tako, likovi u igri imaju nadljudsku snagu što im omogućuju njihova posebna odijela. I iz toga svega su se razvile dvije suprotstavljene sile koje se bore za prevlast – organizacija koja se bori za mir i red, te kriminalna organizacija koja je upravo suprotna.

Tko će pobijediti ovisi o vama. I sam naziv igre nam govori sve – LawBreakers (Law = zakon, Breakers = oni koji krše zakon). Svakako pogledajte video trailer niže, sjajan je, poželjet ćete nabaviti ovu igru 🙂

Naziv igre: LawBreakers
Platforma: PC, PS4
Vrsta: pucačina, FPS
Izdavač: Nexon
Razvojni tim: Boss Key Productions
Max. igrača: multi
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 29,99€ (Steam)
U prodaji od: 8. kolovoza 2017.
Web stranica: http://www.lawbreakers.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.