LG 34UC98 UltraWide moderni monitor odličan i za gaming

Sa svojim QHD zaslonom dijagonale 34 inča i razlučivosti 3440×1440, IPS tehnologijom i poboljšanim značajkama, LG 34UC98 monitor je idealan i za gaming. I puno više.

Oglas

LG Electronics je predstavio svoj novi monitor LG 34UC98 koji potrošačima pruža veću slobodu i razinu prilagodbe potrebama pri radu ili igri. LG 34UC98 prikazuje preko 99% sRGB prostora boja te je sjajno rješenje za profesionalne fotografe i grafičke dizajnere. Primjerice, u programu Microsoft Excel prikazuje 47 kolumni, odnosno 63 reda.

Istovremeno, dva priključka ThunderboltTM osiguravaju nevjerojatne brzine prijenosa podataka od oko 10 gigabita u sekundi i nezamjenjivi su za korisnike koji rade s velikim slikovnim ili videodatotekama. Tu su i značajke OnScreen Control koja omogućava jednostavno upravljanje konfiguracijom zaslona te Screen Split 2.0 s načinom rada slika-u-slici za bolju organizaciju prikaza. Uređaj koristi AMD-ovu naprednu tehnologiju FreeSync za fluidno gamersko iskustvo bez artefakata, zastajkivanja i izgubljenih frameova. Gameri mogu uključiti poseban Game Mode koji se sastoji od FPS, RTS i Custom načina rada za prilagođeno iskustvo igranja različitim žanrovima.

LG 34UC98 dolazi s tehnologijom USB-C i predstavlja sljedeću generaciju računalne povezivosti jer omogućava korisnicima da napune prijenosno računalo ili mobitel koji podržavaju USB 3.0 Quick Charge jednako brzo kao s originalnim punjačem.

Monitor LG 34UC98 dobitnik je CES-ove nagrade Innovation Award 2016 u kategoriji računalne periferije zbog unaprijeđene kvalitete slike, udobnosti pri uporabi i ergonomskih značajki.

LG 34UC98 UltraWide monitor moderno dizajniran za profesionalcea i gamere 02

Ovaj LG-ev 21:9 zakrivljeni UltraWide monitor namijenjen gamerima i profesionalcima dizajniran je za maksimalnu produktivnost i zabavu naprednih korisnika, a na hrvatskom tržištu dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.399 kuna.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.