Lights, Camera, Party! ili kako bi to naški rekli – pali svjetla i snimaj, kreće zabava!

Jedna od najzabavnijih igara koju smo vidjeli u posljednjih nekoliko mjeseci upravo je ova – Lights, Camera, Party! Ukratko, sastoji se od hrpe mini-igara i zadataka.

Oglas

Nije monotona jer se zadaci i mini-igrice cijelo vrijeme mijenjaju. Ako vas je više bit će zabavnije. Kako god odabrali, družit ćete se s veselom obitelji Funzinis koja je dobila poseban zadatak – kroz hrpu zabavnih igara i izazova osvojiti novu kuću za dom! Treba im nova kuća, jer se na njihovu staru srušio TV satelit, direktno u dnevnu sobu!

U osnovnom načinu igranja, Story mode, može igrati do 4 igrača istovremeno. Očekuje vas pet rundi izazova, a svaki je napravljen kao TV show. Zadaci su razni – kuhanje, novosti, naučna fantastika… ima toga. Ne smijemo zaboraviti niti mini-igre, ima ih čak 50!

Spomanimo i kako igra podržava Playstation Move, kojeg ne trebamo posebno opisivati. I to je sve što trebate znati o ovoj igri, ostalo je – samo zabava… 🙂

Naziv igre: Lights, Camera, Party!
Platforma: PS3
Vrsta: zabavna, party
Izdavač: Frima Studios
Autor: Frima Studios
Max. igrača: 8
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 28. kolovoza 2012
Web stranica: www.lcpgame.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.