LittleBigPlanet Sackboy’s Prehistoric Moves

Sjećate se simpatičke akcijske igre LittleBigPlanet? Igra se pojavila prije dvije godine i prilično je dobro prihvaćena od igrača. Sada se pojavila nova samostalna LittleBigPlanet mini-igra koja je dostupna preko PlayStation Network mreže.

Odmah moramo spomenuti kako je dizajnirana tako da maksimalno iskorištava PlayStation Move kontroler. Priča je i dalje simpatično jednostavna – upravljate likom koji se zove Sackboy (“vrećko”) u prethistorijskom okruženju, a naš će junak morati kroz 10 nivoa nadjačati dinosauruse, a među njima i glavnog zlog kralja Big Rexa.

Uz pomoć PlayStation Move kontrolera igra će dobiti potpuno novu dimenziju igranja. S obzirom da je ovo samostalna igra, nećete morati imati prijašnji LBP nastavak. Jednostavno uživajte u drugačijim pokretima uz PlayStation Move kontroler i PlayStation Eye kameru. Možeš pozvati i prijatelja pa zaigrati s DualShock kontrolerom. Istovremeno može igrati 4 igrača.

Naziv igre: LittleBigPlanet: Sackboy’s Prehistoric Moves
Platforma: PS3
Vrsta: platformska akcija
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: Media Molecule
Max. igrača: 4 (kooperativni mod)
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 5,99$
U prodaji od: 14. prosinca 2010
Službena stranica: www.littlebigplanet.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.