Logitech G Pro Gaming – gamerski miš optimiziran i za turnire!

Logitech G Pro Gaming Mouse je dizajniran za e-sport igrače. Ugrađen je Logitechov najtočniji optički gaming senzor, metalni sustav opruga za zatezanje, ugrađenu memoriju za driver-free operacije na sustavima za turnire te ergonomičan, izdržljiv i jednostavan dizajn.

Oglas

Logitech G Pro Gaming miš se oslanja na baštinu i globalnu popularnost modela Logitech G100s oblika uz pomoć najkompetitivnijih e-sport profesionalaca i kombinira to s nevjerojatnom brzinom, točnošću i brzinom reakcije modela G303.

Napredan optički gaming senzor
Zbog iznimno velikog uloga koji nose gaming natjecanja, iznimno velika točnost senzora čini ključnu razliku. PMW3366 senzor donosi visoki stupanj preciznosti koji se smatra najboljim, podjednako među entuzijastima i profesionalcima. Bez uglađivanja, filtriranja ili ubrzavanja u cijelom rasponu DPI-a (200-12,000 DPI), osigurava iznimnu točnost praćenja i dosljedan odaziv pri bilo kojoj brzini.

Metalni sustav opruga za zatezanje
Metalni sustav opruga za zatezanje kod G Pro Gaming miša poboljšava postojanost lijeve i desne tipke miša i smanjuje silu potrebnu za klik. To pomaže pružanju jasnog i pouzdanog klika za najviše natjecateljske razine.

Ergonomičan, izdržljiv i jednostavan dizajn
Logitech G Pro Gaming miš vrhunac je sinergije, inženjeringa i proizvodnje u proteklih 30 godina. Miš je optimiziran te mu je smanjena težina, povećana ergonomičnost, stabilnost i brzina. Miš je testiran u svim uvjetima kako bi se uvjerili da može izdržati i najintenzivnije igranje. Gornja površina G Pro Gaming miša prevučena je posebnim premazom za poboljšanje trajnosti i stiska, a lijeva i desna tipka testirane su kako bi premašile 20 milijuna klikova – ekvivalent pro-gamerskog treninga od 10 sati dnevno u dvije godine.

Logitech G Pro Gaming novi gamrski miš za profesionalne igrače 02

Ugrađena memorija za driver-free operacije na sustavima za turnire
Obzirom da ne možemo uvijek jamčiti da ćete na sustavima za turnire imati dostupnu svoju konfiguraciju softvera ili da je ju je dozvoljeno instalirati, G Pro Gaming miš omogućava vam spremanje točnih DPI postavki, postavki daljinskog upravljača i konfiguracije svjetla na ugrađenoj memoriji miša, koristeći Logitech Gaming Software (LGS), tako da nikad nećete morati brinuti jesu li su vaše postavke ispravne.

Logitech G Pro Gaming miš očekuje se da će biti dostupan u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599,99 kn.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.