Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse miš za gamere

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse miš za gamere

Prijatelji s portala Racunalo.com napravili su odličnu recenziju vrhunskog gamerskog miša koji dolazi iz Logitecha. Voljeli bismo imati novi Logitech G502 Proteus Core miš.

Oglas

U video igrama, pogotovo brzim pucačinama svaka je milisekunda važna, svaki je pokret presudan, svaki metak može napraviti razliku. U suprotnom – game over! Eve ove karakteristike ima novi Logitech G502 Proteus Core miš, kažu u recenziji.

Inače, pripadnik je poznate “G” serije miševa za gamere, koji su brzi i precizni, te se mogu prilagoditi igračima, ovisno kakav stil igranja imate. Inače, Logitech je poznat po odličnoj periferiji za računala, proizvodi odlične tipkovnice, miševe, zvučnike i druge dodatke koji čine razliku u korištenju računala, a u novije vrijeme i mobilnih uređaja. S ovim mišem ćete se osjećati bolje u radu. A i kad ga drugi vide na vašem radnom stolu bit će vam zavidni u to budite uvjereni.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse miš za gamere

Cijelu recenziju pročitajte na ovom linku. Svakako ga preporučujemo. Isto tako, možete se odlučiti i za nešto stariji, veći i isto tak odličan miš Logitech G602 Wireless Gaming Mouse, kojeg su također recenzirali na Racunalo.com.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.