Logitech G502 Proteus Spectrum – od sada svjetluca i u RGB bojama!

Čini nam se kako su svijetleći miševi postali vrlo popularni, a takav je i novi Logitech G502 Proteus Spectrum.

Oglas

Nisu prvi. To je već ranije napravio Razer sa nekim svojim modelima, točnije sa svojom Razer Chroma serijom koja je vrlo zanimljiva (miševi, tipkovnice, pa čak i podloge za miša). Logitech je inače poznat po vrhunskoj periferiji za računala, bez obzira radi li se o tipkovnicama, miševima, zvučnicima ili nečem desetom. Njihov Logitech G502 Proteus Spectrum je zasvijetlio veselim RGB bojama.

Naravno, ovaj je miš zadržao sve one odlične karakteristike koje je imao i prije, a s dodatkom svjetlucavih boja užitak rada, ili još bolje igranja će biti još veći. Same boje možete podešavati preko posebnog softvera, tako da ćete dobiti vrlo atraktivne izglede. Naravno, na raspolaganju su vam i popularni utezi, 5x 3,6 grama 🙂

Spomenimo i kako je ugrađen PMW3366 senzor koji nudi nevjerojatnu osjetljivost od 200 do 12.000 DPI (točaka po inču), te ima tri “nule” – “zero sensor acceleration”, “zero smoothing (filtering)” i “zero pixel rounding”.

Logitech G502 Proteus Spectrum - vrhunski gamerski miš zasvijetlio RGB bojama 02

Saznajemo kako će se Logitesh G502 Proteus Spectrum početi prodavati krajem mjeseca po cijeni od 79,99$.

Kolege s portala Racunalo.com su nam se pohvalile kako su jedni od rijetkih u Hrvatskoj i regiji koji su dobili priliku testirati Logitech G502 Proteus, vrhunski gamerski miš – recenziju možete pronaći na ovom linku.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.