Lords of the Fallen – fantazija iz srednjeg vijeka i puna akcije!

Lords of the Fallen je odlična akcija u realnom vremenu koja vas vodi u fantazijski srednji vijek u kojem vlada bog mraka (Fallen God). A vaši protivnici… jedan moćniji od drugoga…

Oglas

Akcija i borbe su centralni dio ove igre. Borit ćete se protiv brojnih Lordova i Generala, kao i protiv njihove demonske vojske. Ako volite dobru grafiku i odlične borbene scene, a sve umotano u odličnu filmsku glazbu, tada će vam se svidjeti Lords of the Fallen.

Kako je borba najvažniji dio ove igre, borbene su scene napravljene jako dobro i vjerno. Imate pregršt poteza i oružja koje ćete moći koristiti, kao i oklopa. Kako budete napredovali u igri moći ćete sve i nadograđivati i pojačavati. Isto tako, kako se budete kretali po mapama,  pronalazit ćete razne korisne dodatke koje ćete moći iskoristiti u igri.

U nastavku jedna poslastica. Nakon što pogledate video trailer, očekuje vas i mega-game-play od gotovo pet sati, pa ako nemate što pametnije za raditi, gledajte i uživajte 🙂

Lords of the Fallen 02

Naziv igre: Lords of the Fallen
Platforma: akcija, RPG
Vrsta: PC, PS4, Xbox One
Izdavač: CI Games
Autor: Deck 13, CI Games
Max. igrača: –
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,99 eura
U prodaji od: 28. listopada 2014.
Web stranica: http://lordsofthefallen.com/agegate

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.