Lumini shopping centar Varaždin poziva vas na Dane gaminga od 24-26. listopada

Ako ste ovog vikenda u Varaždinu, svakako posjetite Lumini centar u Donjem Knegincu (pokraj Varaždina) i isprobajte najnovije gamerske novotarije. Ne propustite originalni 4D F1 simulator!

Oglas

Ovog vikenda od 24. do 26. listopada, dođite u Lumini shopping centar i isprobajte sve novitete u svijetu video igrica. Natječite se protiv svojih prijatelja u LAN korneru na umreženim računalima ili uživajte u najpopularnijim video igrama na brojnim gaming spotovima i borite za prvo mjesto jer najbolji osvajaju nagrade.

Kao posebno iznenađenje za sve posjetitelje biti će postavljen i originalan 4D F1 simulator na kojem se pripremaju profesionalni vozači Formula 1 timova. Ne propustite ovo uzbudljivo iskustvo i jedistvenu priliku da osjetite pravu dozu adrenalina.

Na Danima Gaminga predstavit će se impresivna dostignuća iz svijeta igraćih konzola, čekaju vas PlayStation 3 i 4 , Nintendo Wii i Xbox 360. Također predstavit će se sve novosti i inovacije iz mobile gaminga, te neke od najpopularnijih mobilnih aplikacija koje su posljednjih godina postale neizostavan dio gaming scene.

Dani gaminga Lumini shopping centru Varaždin 12

Kako bi se dodatno „ufurali“ u ovaj gaming spektakl, sve posjetitelje očekuju glumci Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš i Zoran Pribičević koji priređuju tematsku komediju „Ufuraj se i pukni“ u režiji Ljubomira Kerekeša, u subotu, 25.10. u 18:00 sati.

U petak u poslijepodnevnim satima zabavljat će vas DJ Smuky i DJ Sygma, dok poslijepodne u nedjelju nastupa  JamIT rock band koji nije daleko od IT svijeta. Sastavljen od nekoliko IT geekova i profesionalaca bez sumnje će dodatno užariti ambijent uz covere najvećih svjetskih rock klasika.

Događaj će biti ispunjen nagradnim igrama i popustima na kupnju, a nagrade najboljim gamerima omogućuju Technomarket, Algoritam Profil Mozaik, hipermarket Victus Lumini i Stadium Bowling.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.