Mad Catz Cyborg RAT, miš za okorjele gamere

Ono što ćete prvo uočiti na njemu je posebna tipka koja služi za rano-razna podešavanja. U stvari, tvrtka Mad Catz se specijalizirala za “gamerski hardveraj”, točnije za posebno dizajnirane tipkovnice i miševe koji će vam igranje učiniti još ljepšim. Ovaj je miš odličan i po tome što osim prilagođavanja raznim opcijama odlično leži u ruci. Preciznost lasera od 5600 dpi (točaka po inču) govori sama za sebe, a možete izabrati žičnu ili wireless inačicu. Inače, bežični miš dolazi s dvije baterije – jedna je u samom mišu, a druga je rezervna kako bi ih brzo mogli zamijenitii puniti. Ovaj miš nam više izgleda kao neko svemirsko vozilo ili Bat-mobil, ali ipak se radi samo o mišu, ali drugačijem, naprednijem.

Kako saznajemo, Mad Catz Cyborg RAT – miš za okorjele gamere, na tržištu će se pojaviti za koji mjesec, a proizvođači još nisu precizirali cijenu. Cyborg RAT miš definitivno je nešto posebno, čak i izgleda futuristički, a s ovim komadom hardvera ćete sigurno biti drugačiji i privlačiti pažnju drugih igrača. I sami se uvjerite kako izgleda, pogledajte video gdje o njemu govore i sami proizvođači, Mad Catz. Dakako, uživajte i u odličnim fotkama…

Mad Catz Cyborg RAT, miš za okorjele gamere

Mad Catz Cyborg RAT, miš za okorjele gamere

Mad Catz Cyborg RAT, miš za okorjele gamere

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.