Mad Catz Eclipse Litetouch tipkovnica

Mad Catz Eclipse Litetouch je vrlo neobična, ali vrlo posebna tipkovnica s elementima koje će zaintrigirati mnoge. U paketu ćete dobiti (uz standardni dio tipkovnice) i touchscreen dio, trackball i  Eclipse Touchmouse koji može poslužiti i kao miš. Na slici ćete vidjeti kako se sve nalazi u jednom komadu hardvera, što je vrlo zanimljiva kombinacija.

Litetouch tipkovnica dolazi u dvije varijante – žična i bežična, dok tipkama možete podesiti pozadinsko osvjetljenje. Dodatni dio tipkovnice može se prebacivati u tri različita moda – numerička tipkovnica, multimedijske kontrole i MyEclipse mod u kojem sami možete isprogramirati funkcije tipki.

I za kraj – cijena. Mislili smo da je “paprenija”, ali je sasvim ok. Žična inačica Eclipse tipkovnice košta 80 funti (oko 669 kuna), a bežična vrijedi 130 funti (oko 1089 kuna). U prodaji će biti već krajem mjeseca. Svakako pogledajte i video u kojem predstavnik Mad Catza detaljno objašnjava sve što trebate znati o tipkovnici.

Mad Catz Eclipse Litetouch tipkovnica

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.