Mad Catz L.Y.N.X. 3 i S.U.R.F.R. gamerski kontroleri premijerno na MWC 2015

Ovih su dana sve oči svijeta uprte u Barcelonu, u Mobile World Congress 2015. U prvom s planu mobilni uređaji, ali ima nešto i gamerske opreme, kao što su i ova dva dodatka – Mad Catz S.U.R.F.R. i L.Y.N.X. 3.

Oglas

Kompaniju poznamo i po njihovoj M.O.J.O. mikro konzoli, a ova dva zgodna dodatka za ljubitelje video igara podići će gaming na jedan sasvim novi nivo.Premijera se naravno očekuje ovih dana na Mobile World Congressu 2015 u Barceloni.

Prva je Mad Catz S.U.R.F.R., za što bismo ugrubo mogli reći kako se radi o QWERTY tipkovnici pune veličine s nosačem za mobilni uređaj, te s dodatnim komandama koje su posebno dizajnirane za gaming (slika gore). Nije teško zaključiti kako je igranje video igara na ovaj način puno bolje i elegantnije, čisti užitak.

Naravno, ovaj dodatak spajate na Android uređaje – smartfone i Android TV koji postaje sve popularniji uređaj. I sami vidite koje sve dodatne dijelove ima, a mi ćemo samo dodati kako Mad Catz S.U.R.F.R. dolazi u tri boje – bijela, crna i crvena, te će se prodavati za 79,99$. Kada? Kažu negdje u svibnju.

Drugi uređaj je Mad Catz L.Y.N.X. 3 gamerski kontroler koji je u stvari manji brat poznatog L.Y.N.X.9 kontrolera. Vrlo je zanimljivog dizajna i također se spaja na Android uređaje. Nije teško zaključiti kako ova zeleno-crna kombinacija odlično izgleda, a samo igranje na njemu, kad ga uhvatite za “rogove”, prava je pjesma. I ovaj će se uređaj premijerno pojaviti na MWC 2015 sajmu, a prodavat će se također od svibnja po cijeni od 69,99$.

Mad Catz S.U.R.F.R. i L.Y.N.X. 3 gamerski kontroleri premijerno na MWC 2015 02

Što kažete na ova dva dodatka? 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.