Mad Drift – mini recenzija

Napravite što bolji rezultat i natječite se sa prijateljima, tko će biti bolji.

Oglas

O ne! Kočnice su se pokvarile! Driftajte kako bi preživjeli.
GlowNight Studios, ljudi koju su napravili Tunnel Trouble 3D, su se vratili i ovoga puta ne vozite, već driftate. U Mad Drift, kad su se kočnice pokvarile i sve što stoji između vas i smrti su vaše vještine u driftanju, Hoćete li uspjeti doći do kraja?

Izbjegavajte okrugle gromade na putu u svom autu što duže možete koristeći ekran uređaja za driftanje u raznim kutovima. Dotaknite lijevi dio ekrana kako bi skrenuli lijevo i naravno desni dio ekrana kako bi skrenuli desno. Igra nema nikakve opcije. Sve što imate je lista postignutih uspjeha, opciju da podijelite igru sa svojim prijateljima, da upalite ili ugasite zvuk i to je sve što imate.

Također imate dva igrača moda, a to su Car mode i Bike mode. Car mode možete koristiti čim skinete igru, a da bi dobili Bike mode, morate podijeliti igru na svom Facebook profilu.

Kao što smo već rekli, igra ima samo dvije kontrole, a to su skretanje lijevo i desno. Možda vam se čini da je igra jednostavna, ali izgled vas vara. Isprobajte Mad Drift igru koja je dostupna za Android i iOS uređaje. Naš rekord je 42, možete li bolje od nas?

 

Preuzmite igru za svoj Android uređaj: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shivlabs.maddrift&hl=hr

Preuzmite igru za svoj iOS uređaj: https://itunes.apple.com/us/app/mad-drift/id993479124?mt=8

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.