Mad Max Soul of a Man – možete li preživjeti u opasnom svijetu?

Mad Max Soul of a Man

Ekipa koja je razvila igru “Just Cause” odlučili su napraviti i još jednu od opakih igrica, pod legendarnim imenom Mad Max Soul of a Man koja bi trebala izaći 30. travnja 2014. godine.

Oglas

Prema saznanjima kao sto je Warner Bros izjavio igra ce biti na platformama PC, PS3, PS4, XBOX360 i XBOX One. Biti će to radnja u trećem licu ali biti će otvorenog svijeta tj. „open world game“ što znači da će igrači moći sami odlučivati kakav ce Max biti, ali sami cilj igre je preživljavanje u mjestu zvanom “The Wasteland” u kojem će se morati boriti protiv gangstera i bandita. Isto tako biti će jako puno combat udaraca koji će vam služiti kako bi smaknuli protivnike što će proizvesti jako puno akcije. Kako bi bilo zanimljivije, biti će tu i akcije sa vozilima. Mad Max Soul of a Man bti će prava divlja igra.

Ideja za Mad Max Soul of a Man igru je bila napravljena još u svibnju 2008 godine ali to još nije bilo javno. Tek početkom godine je službeno objavljeno da ce igra zaozbiljno krenuti sa razvojem.

Naziv igre: Mad Max Soul of a Man
Platforma: akcija, avantura
Vrsta: PC, PS3,PS4, Xbox 360,Xbox One
Izdavač: Warner Bros
Autor: Avalanche Studios
Max. igrača: 1
Namijenjena: starijima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 30.4.2013
Web stranica: http://madmaxgame.com/en/

Napisao: Kristian Komarić

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.