Mafia III – filmski napravljena igra s jakom akcijom

Godina je 1968. Nakon nekoliko burnih godina u Vijetnamu, Lincoln Clay je saznao istinu: obitelj nije ona s kojom je odrastao, nego ona za koju je spreman umrijeti. Opako…

Oglas

Sada kada se vratio kući u New Orlands , Lincoln je prisiljen vratiti se u svoj stari život, iako ga je nešto prije otjeralo iz grada. Trebat će mu i više od samo nekoliko prijatelja kako bi uspio u novom svijetu, stalnim pucnjavama i slično, ali s pravim timom, pravom odlukom i tu i tamo prljavim poslovima mogao bi se ponovo popeti do vrha podzemlja.

Vrijeme je da Lincoln osnuje novu obitelj…

Mafia III kombinira filmsko pripovjedanje sa dinamičkom strukturom propovjedanja koje odgovara izboru igrača. Igra je smještena u zamišljenom New Orlandsu, a odvija se u 1986. godini – jednoj od najburnijih godina u američkoj povijesti.

Lincoln Clay se vraća u potrazi za onim što mu pripada, odrastao je bez roditelja. Lincoln si je našao zamjenskog oca i brata što je i tražio. Kad nova Lincolnova obitelj bude izdana i ubijena od talijanske mafije, prisiljen je na osvetu i početak rata s Talijanima. Igrač bira put do osvete i osniva svoju vlastitu bandu. Zainteresirani? A tko nije… 🙂

Naziv igre: Mafia lll
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: Avantura
Izdavač: 2K Games
Autor: Hangar 13
Max. igrača: –
Namijenjena: 18+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 31.12.2016.
Web stranica: https://mafiagame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.