Majestic Nights – RPG igra u kojoj možda otkrijete svjetsku zavjeru!

Majestic Nights - RPG igra u kojoj možda otkrijete svjetsku zavjeru

Ako volite priče oko teorija urote (koje su često i točne), tada će vam se svidjeti igra Majestic Nights. Radnja igre vraća vas u ’80-te godine prošlog stoljeća.

Oglas

U igri ste u dvojakoj ulozi – kao agencijski agent Cardholder i kao privatni istražitelj Cal. Radnja igre će vas uvući u politička previranja, skrivanja i zavjeru globalnih razmjera. Pitanje je samo možete li otpetljati ovu priču. Igru Majestic Nights još nazivaju i “izometrijskim RPG-om”.

Majestic Nights - RPG igra u kojoj možda otkrijete svjetsku zavjeru

Same zagonetke i prepreke na koje ćete nailaziti su prilično zanimljive. Inače, igra se sastoji iz više poglavlja, a nulti (Chapter Zero) vas vodi u Los Angeles u 1981. godinu, a nazvali su ga “Sunset After Dark“. Priča je vrlo zanimljiva – priča se vrti oko “prijevare” o slijetanju na Mesec koje se “navodno” dogodilo 1969. godine.

Igra još nije online, očekujemo je u rujnu i to na platformama za iOS, Android i PC/Mac. U međuvremenu detalje oko igre potražite na službenim stranicama ili na Steamu.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.