Making History II: The War of the World

Kao što to i sam naslov kaže, Making History II: The War of the World omogućuje vam da promijenite povijest, odnosno tijek 2. Svjetskog rata. Koja će vojska pobijediti, hoće li rat završiti ranije, ili drugačije. Sve, naravno, ovisi samo o – vama…

Evo jedne odlične strategije za računala. Ovoga puta vi donosite odluke, a tema drugog nastavka iz Making History serijala je tko zna koliko puta opjevani 2. Svjetski rat. Ova je strategija mješavina ratnih previranja, ekonomske krize i etičkih promašaja, a rezultat svega je globalni rat koji će promijeniti lice zemlje.

Naravno, svoj dio posla trebala bi odraditi i diplomacija, ne mora se sve rješavati ratom. No cilj svega je biti jači od onog drugog, osvojiti ili biti osvojen, pitanje je sad. Igra ima i “simcity” funkciju, što znači da ćete izgrađivati i gradove, ali i značajnije objekte u njima, kao što je npr. ogromna luka u New Yorku ili tvornica oružja u Stuttgartu. Vaše se vojne jedinice mogu nadograđivati, obnavljati (popravljati) i pregrupirati, te tijekom borbi stjecati iskustvo.

Na kraju ćemo dodati kako možete igrati za bilo koju od ponuđenih zemalja, ali važno je da je strategija igranja za svaku zemlju – drugačija. Ako ste se umorili od “brzopucačkih” igara i želite malo razvijati moždane vijuge, onda je ovo prava igra za vas.

Making History II: The War of the World

Naziv igre: Making History II: The War of the World
Platforma: PC
Izdavač: Muzzy Lane
Autor: Muzzy Lane
Vrsta: strategija
Max. igrača: 8
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 39,99$
U prodaji od: 2. veljače 2010
Službena stranica: www.making-history.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.