Malicious – jeste spremni za putovanje u svijet prepun zli i malicioznih sila?

U ovoj igri sve je fantastično, ili bolje rečeno fantazijski. Da, to je bolja riječ. Vi ste “duhovna sila” (Spirit Vessel) koju su pozvali u svijet proroka (Prophets), a kako bi uništio zlo.

Oglas

Vaše je oružje u igri Malicious vrlo zanimljivo i neobično – naoružani ste “pepeljastim ogrtačem” (Mantle of Cinders), koji ima sposobnost apsorbirati moći iz uništenih objekata, kao i mijenjati oblik, a sve ćete to itekako dobro iskoristiti protiv vaših neprijatelja, kojih je čitava vojska.

Umjesto da vas igra vodi i pred vas postavlja neprijatelje, igra vam daje mogućnost da sami odaberete u kojem će se smjeru razvijati tako što ćete sami aktivirati dio igre koji želite. Tako se odmah možete naći ispred moćnih boss-ova, ili ćete se radije odlučiti za makljažu sa slabijim protivnicima, onako za trening.

Ne zaboravite “upijati” moći savladanih boss-ova i drugih neprijatelja, a koje će vam dati nove i zanimljive načine borbe. Na vama je samo da odaberete gdje, kako i koga, a ostalo je sve uživancija. E, da – pripremite se dobro za ultimativno zlo – Malicious!

Naziv igre: Malicious
Platforma: PS3
Vrsta: akcija
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: Alvion
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 9,99$
U prodaji od: 24. srpnja 2012
Službena stranica: http://uk.playstation.com/psn/games/detail/item455130/MALICIOUS%E2%84%A2/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.