Mario Sports Mix, vrijeme je za ludnicu!

Dođite i uživajte u kompilaciji sportskih disciplina u kojima je glavni junak legendarni Mario! Još jednom ćete se moći uživjeti u svoje omiljene likove iz Mushroom Kingdoma, a natječete se u košarci, odbojci, hokeju i izbijanju (dodgeball).

Pred vama su četiri zanimljiva sporta, pregršt zanimljivih likova i puno zabave. Naravno, kako bi sve bilo zanimljivije, svaka igra ima svoje Mushroom Kingdom dodatke (power-ups) a koji će pretvoriti sportsko natjecanje u čistu zabavu! Tu su kore od banane, zelena kora ili pak čak i malene gljive. Isto tako, svaki od likova ima svoje posebne specijalne poteze i sposobnosti kao npr. Mariov vatreno zakucavanje (fire dunk) u košarci ili Yoshijev dugin napad (rainbow attack) u igri izbijanja.

Dodajmo i kako vaši igrači mogu u utakmicama biti sve bolji i bolji, što im omogućuje njihovo iskustvo. Igrat ćete na različitim terenima, od igrališta, dvorca Peach, fontana i drugih. Znate i sami da s Mariom nikad nije dosadno. Znate što vam je činiti.

Naziv igre: Mario Sports Mix
Platforma: Wii
Vrsta: sportska simulacija
Izdavač: Nintendo
Autor: Square Enix
Max. igrača: 4
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 7. veljače 2011
Službena stranica: http://mariosportsmix.nintendo.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.