Metal Gear Solid besplatno uz nove Nvidia GeForce grafičke kartice!

Kupci NVIDIA grafičkih kartica mogu dobiti Metal Gear Solid potpuno besplatno. U ograničenom razdoblju, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain će biti besplatan uz kupnju određenih GeForce proizvoda. Evo koje…

Oglas

U ponudu su uključene grafičke kartice – Nvidia GeForce GTX 960, 970, 980 i 980 Ti, a također i notebook računala koja imaju GeForce GTX 980M ili GTX 970M grafičke čipove.

Prethodna poglavlja Metal Gear Solid sage omogućavala su igračima ulazak u magični svijet Solid Snakea i njegove družine. Najnovije poglavlje, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je konačno dostupno i zahvaljujući NVIDIA tehnologijama osigurava nenadmašnu i fotorealističnu zabavu.

Kao što je najavljeno ranije NVIDIA inženjeri rade jako blisko s tvrtkom Konami kako bi osigurali najvišu kvalitetu grafike i podršku za jedinstvene GeForce tehnologije kao što su G-SYNC, Dynamic Super Resolution i ShadowPlay.

Metal Gear Solid besplatno uz nove Nvidia GeForce grafičke kartice 02

Metal Gear Solid je jako popularna franšiza koja posjeduje odličnu priču i pruža dobru zabavu. Prošle godine teaser tvrtke Konami pod imenom Metal Gear Solid V: Ground Zeroes dao nam je kratak uvid u ono što se sprema. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain će biti još veći i bolji. Jedva čekamo… 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.