Metal Slug 3 – klasična akcijska pucačina stigla na iPhone, a bit će i na Androidu

Već prema prvih nekoliko ekrana igre shvatit ćete kako je Metal Slug 3 ustvari prerada jednog igraćeg klasika iz ’90-tih godina prošlog stoljeća, i to s Neo Geo konzola.

Oglas

Radi se o klasičnoj 2D pucačini u kojoj se krećete s lijeva na desno i tamanite sve što se miče i što vam se nađe na putu. Grafika je čisto solidna, ali se osjeća retro utjecaj koji se nekima možda i neće svidjeti. Neprijatelja je hrpu, bit će tu i onih jačih bossova, a na vama je da koliko god možete više spasite preživjele i nevine civile.

S obzirom da je igra prerađena, i same su komande prilagođene za igranje. Nekada smo se igrali upravljajući likovima s joystickom, tipkama i mišem, a sada dolazi i igranje na ekranima osjetljivim na dodir.

Spomenimo i kako u igri postoji i Mission Mode, preko Bluetootha možete igrati u kooperativnom multiplayeru, a tu je i Game Center.

Svoj primjerak igre Metal Slug 3 možete zgrabiti za 6,99$ na ovom linku, a provjerite i na Android Marketu je li se već pojavio novi primjerak igre.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.