Michael Jackson: The Experience, video igra

Legendarni kralj popa – King of Pop – od sada i u video igri Michael Jackson: The Experience! Michael Jackson je jedan od najvećih i najpopularnijih pjevača ikad koji su kročili majčicom Zemljom! Sjećanja ne tamne, dapače, popularnost mu i dalje raste!

Ova vam glazbena simulacija omogućuje da i sami uskočite u plesne cipele legende nad legendama i zaplešite poznati “Moonwalk” i imitirajte druge plesne pokrete koje je izmislio sam Michael Jackson. Odlična plesna simulacija, vrhunska glazba, bezbroj hitova koje potpisuje Kralj popa, što vam više treba!

Nemamo ovdje što objašnjavati, samo ćemo vam reći kako se u igri nalaze vrhunski glazbeni hitovi kao što su Beat It ili Billie Jean, naravno i brojni drugi.

Evo, u čast Michaelu Jacksonu, kojeg svi obožavamo u GambeBox redakciji, i koje ćete jedino pronaći na GameBoxu (druge hrvatske gamerske siteove to vjerojatno i ne zanima!) podsjetit ćemo vas kako je ovaj nevjerojatni glazbeni umjetnik prodao više od 750 milijuna ploča širom svijeta, vlasnik je čak 13 hit singlova koji su bili na 1. mjestu, te je dva puta bio uvršten u Rock and Roll Hall of Fame. Dobio je 13 Grammy nagrada te nagradu glazbenik stoljeća – American Music Award’s Artist of the Century Award. Njegov album“Thriller” je najprodavaniji glazbeni album na svijetu, koji je prodan u 110 milijuna kopija.

Naziv igre: Michael Jackson: The Experience
Platforma: Wii, PS3, PSP, DS, Xbox 360
Vrsta: glazbena simulacija
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft Montreal
Max. igrača: 1
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: 39,99$
U prodaji od: 23. studenog 2010
Službena stranica: www.michaeljackson.com/us/news/new-michael-jackson-experience-video-game-trailer

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.