Mindjack, još jedno moderno ratovanje

Nova era. Sofisticirana i vrlo napredna tehnologija ima velik utjecaj na razvoj čovječanstva. S druge strane, svjetske se vlade raspadaju, a uzdižu se novi moćnici, korumpirane snage, koje žele preuzeti prevlast. Sredstva se ne biraju. Što sad?

Istina koja leži iza tehnologije, a kojom “drmaju” moćnici mogla bi u potpunosti uništiti čovječanstvo. No, kao i uvijek, tu je vaša malenkost, junak koji će se pridružiti maloj ali opasnoj grupi pobunjenika koji se s jedne strane bore za svoj opstanak, a s druge pokušavaju otkriti tajnu i spasiti čovječanstvo. Sretno!

Igra Mindjack najavljuje se s velikom pompom, kao naslov koji bi trebao biti jedan od najjačih ovog mjeseca, možda i duže. Square Enix se ima čime pohvaliti, igra je odlično grafički riješena, možete igrati solo misije ili se napucavati u kooperativnom multiplayeru. Hakirajte protivnike, iskoristite veliku interaktivnost (vozila, oružja, civili), kontrolirajte mnoge karaktere. Ovo je još jedan način modernog ratovanja, izađite kao pobjednici.

Naziv igre: Mindjack
Platforma: PS3, Xbox 360
Vrsta: akcija u trećem licu
Izdavač: Square Enix
Autor: Feel Plus
Max. igrača: multi
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 59,99$
U prodaji od: 18. siječnja 2011
Službena stranica: www.mindjackgame.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.