Monster Jam: Path of Destruction, pile s ogromnim kotačima!

Ako vam kažemo Big Wheeler, možda će vam biti jasnije. Ako ne, radi se o američkom fetišu – automobilima (pick-up kamionima) s doslovno ogromnim kotačima. Odlična grafika, puno adrenalina i licencirane jurilice djeluju vrlo atraktivno.

Monster Jam: Path of Destruction donosi 30-ak licenciranih Monster Jam pila kao što su popularni Grave Digger, Maximum Destruction ili Grinder. Naravno, vaše moćne pile moći ćete i prilagoditi kako želite na nekoliko tisuća načina. Isto tako, kako budete napredovali u igri, otključavat ćete i nove dijelove koji će pojačati i ubrzati vaše jurilice.

Utrkivat ćete se na osam licenciranih Monster Jam stadiona s užarenom atmosferom i ludom publikom, uz eksplozivne najave z svakog trkača, pirotehniku, fantastična osvjetljenja i brutalni zvuk ovih fantastičnih vozila. U single player modu ćete se kao i pravi vozači probijati od samog dna do top vozača. Kako? Pobjedama, naravno! Cilj je Monster Jam World Finals! Igru koju ne bi trebali propustiti.

Naziv igre: Monster Jam: Path of Destruction
Platforma: PS3, PSP, Wii, DS, X360
Vrsta: trkaća simulacija
Izdavač: Activision
Autor: Activision
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 39,99$
U prodaji od: 11. studenog 2010
Službena stranica: www.monsterjam.com/videogame/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.