MSI GX723, gamerski prijenosnik za poželjeti

Novo MSI-jevo prijenosno računalo nabrijano za okorjele igrače nosi oznaku, GX723, pripada seriji Turbo Drive i može se pohvaliti vrhunskim igraćim karakteristikama. Naravno, i cijenom.

Već prvi podatak o ovom računalu nas jako raduje, a to je 17 inčni WSXGA+ široki ekran rezolucije 1680×1050 piksela (koju imam doma i na desktopu). Uz srce računala, Intel Core 2 Duo procesor, za ugodno igranje brine se NVIDIA GeForce GT 130M grafička kartica koja bi bez problema trebala “žvakati” sve novije igre. Možete odabrati snagu do 4 GB RAM memorije, te tvrdi disk od 320 do 500 GB.

Niti za operativni sustav se ne trebate brinuti, jer je instalirana Windows Vista Home Premium. Dodajmo i ECO senzor osjetljiv na dodir za kontrolu performansi i štednju energije te gamerske W/A/S/D tipke u boji, kako bi se lakše snašli.

Iako su neki puno poznatiji hrvatski portali objavili informaciju kako je cijena ovog prijenosnika nepoznata, da su se malo više potrudili mogli su vrlo lako doći do konkretnog podatka. A pošto mi cijenimo posjetitelje GameBoxa, reći ćemo kako je preporučena cijena oko 1624,97 britanskih funti, odnosno oko 13.400 kuna. Nije malo, ali je gamerska sloboda – veeelika… 🙂

MSI GX723 – gamerski prijenosnik za poželjeti

MSI GX723 – gamerski prijenosnik za poželjeti

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.