MSI Interceptor DS300 miš za najzahtjevnije igrače

Imati kvalitetan miš nije samo prioritet gamera, nego je to potpuno drugačije korisničko iskustvo i za svakodnevni rad. Naravno, to vrijedi i za drugu periferiju kao što su tipkovnica, pa i zvučnici. No, ovo je ipak priča o ovom odličnom mišonji s gamerskim srcem, MSI Interceptor DS300.

Oglas

Popularna kompanija među gamerima, MSI, predstavila je svoj novi gamerski miš. Prepoznat ćete ga pod nazivom MSI Interceptor DS300. Može li vam ovaj “presretač” donijeti prednost u igrama?

Ovo je zaista vrhunski gamerski miš koji je, kao i mnogi drugi, spoj odličnog dizajna i vrhunskih karakteristika. Sam izgled je ergonomski što bi vam trebalo pomoći u gamingu ali i u svakodnevnom  radu, a sam je miš napravljen od vrlo kvalitetnih i izdržljivih materijala.

Ugrađen su poznati Omron prekidači na tipkama, tako da proizvođač garantira 5 milijuna klikova po svakoj tipki. Isto tako, USB kabel je napravljen od posebno kvalitetnih materijala i vrlo je fleksibilan tako da ga nećete niti osjetiti, dok je sam USB konektor pozlaćen.

Što se tiče preciznosti, na raspolaganju vam je laserski senzor koji prepoznaje 8200 dpi, a samu preciznost možete mijenjati “u letu” (on the fly) preko posebnog LED DPI indikatora. Ugrađeno je i 6 programibilnih tipki, macro menadžer, a zgodno je što možete podešavati i RGB pozadinsko osvjetljenje – na raspolaganju vam je “samo” 16,8 milijuna boja.

MSI Interceptor DS300 gaserski gamerski miš 02

Za sada nisu poznati cijena i dostupnost MSI Interceptor DS300 gamerskog miša, a dok se ne pojavi više informacija potražite na službenim stranicama.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.