MSI Radeon R9 Fury X 4G nova grafička kartica brutalne snage

Poznata “hardveraška” kompanija MSI, majstori za komponente za računala, predstavili su MSI Radeon R9 Fury X 4G, novu grafičku karticu vrhunskih performansi.

Oglas

Podsjetit ćemo vas samo kako su nedavno predstavili dvije nagrađivane kartice iz AMD R9 i R7 300 serija. Nova MSI Radeon R9 Fury X 4G grafička kartica ima 4 GB High Bandwidth video memorije, a za vrhunske performanse tu je i AMD-ov Fiji XT. Za one koji se manje razumiju radi se o ultra visokim rezolucijama i podršci za VR (Virtual Reality), a sve je to namijenjeno, kako kažu, i onima koji vole istraživati.

Ono što je primjetno je kako je MSI Radeon R9 Fury X 4G kartica osjetno manjih dimenzija nego što bismo to očekivali od onih najboljih kartica što je dobro jer može stati u praktički bilo koje kućište. Još jedna stvar koja će vam se svidjeti je vodeno hlađenje koje je navodno vrlo efikasno i koje temperaturu drži oko 50 stupnjeva Celzija i za vrijeme najžešćeg igranja. Dodatno će u tome pomoći i 120 milimetarski ventilator.

Zgodan je i vizualni dojam MSI Radeon R9 Fury X 4G kartice koji je upotpunjen LED lampicama koje se nalaze s bočne strane. Neke su samo ukrasne, a neke pokazuju intenzitet korištenja grafičke kartice. Za to bi trebalo imati otvoreno ili pleksiglas kućište 🙂

Podržava li kartica “overclocking”? Naravno. Ugrađena je MSI-jeva Afterburner overclocking tehnologija tako da ćete na MSI Radeon R9 Fury X 4G grafičkoj kartici moći podići radni takt ako vam zatreba u novim i grafički vrlo zahtjevnim video igrama. Zgodno je i što možete kontrolirati brzinu ventilatora kako bi postigli optimalne igraće uvjete, a bez puno buke.

Sve u svemu, MSI Radeon R9 Fury X 4G kartica je nešto što bi svaki gamer želio imati u svom stolnom računalu. Ne, laptopi se i dalje ne mogu mjeriti s ovom brutalnom snagom… 🙂

MSI Radeon R9 Fury X 4G nova grafička kartica brutalne snage 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.