Nail’d, vratolomne utrke ATV quadova!

Adrenalin, utrke, quadovi, mrak glazba – to je Nail’d! Pred vama je još jedna punokrvna simulacija u kojoj neće imati niti sekundu odmora, a uz to vas očekuje brdo zabave. Pripremite se, zagrijte stolicu, i krenite u vratolomne utrke na ludim lokacijama.

Utrkivat ćete se na moćnim ATV quadovima, ili ako hoćete motorima na četiri kotača, ali to nije obična utrka. Uz odličnu glazbu koja vas prati cijelo vrijeme uživat ćete u nevjerojatnim skokovima, prepreka i vratolomijama. Vaša je lokacija Yosemite National Park, čista prirodna ljepota koja je bila mirna i tiha dok se niste pojavili vi sa svojim jurilicama na četiri kotača.

Nail’d’s omogućuje više načina igranja – Tournament, Time Attack i Quick Event, dok u multiplayer modu može igrati do 12 igrača. Ljubitelji adrenalinskih vožnji ponovo su dobili odličnu igru, jedva čekamo da je recenziramo! Izgleda opako, pogledajte oba videa, pogotovo drugi.

Naziv igre: Nail’d
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: trkaća simulacija
Izdavač: Deep Silver
Autor: Techland (Poljska)
Max. igrača: 12
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: 39,99$
U prodaji od: 30. studenog 2010
Službena stranica: http://naild.deepsilver.com/, www.naildgame.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.