Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles

Svijet je ponovo u velikoj opasnosti! Spasiti ga jedino može magična snaga legendarnih i rijetkih Dragon Blade orbova, odnosno kugli, a koje su razasute po cijeloj zemlji. Vremena za čekanje nemamo, vrijeme je da ponovo spašavamo planet!

Kao Naruto, glavni lik u igri, trebate sakupiti cijelu kolekciju magičnih kugli, a kada sakupite sve elemente (vatra, vjetar, munja, zemlja, voda) dodat ćete svojim Dragon Blade sposobnostima nove moći i vještine. Tu će se pojaviti i tajni Ninja Scrollovi (svici) također razasuti po svijetu, a koji će vam jako pojačati vaše moći. I trebat će vam kada saznate protiv kakvih ćete se zmajeva boriti!

Kontrolirat ćete dva super junaka – Naruto i Sasuke, u njihovom pohodu i avanturama, a morate otkriti koja se tajna i moć krije iza Genryuja (Elemental Dragons). Grafika brza i dobra, glazba i zvuk na nivou, sve je sasvim dovoljno za dobru akciju koja će užariti vašu igraću stolicu.

Naziv igre: Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles
Platforma: Wii
Vrsta: akcija
Izdavač: Atlus
Autor: Takara Tomy
Max. igrača: 1
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: 39,99$
U prodaji od: 16. studenog 2010
Službena stranica: www.atlus.com/narutodbc

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.