NASCAR The Game: Inside Line – još jedan trkaći cirkus na američki način

Amerikanci od svega naprave cirkus, zaradu profit, tako i od smiješnih NASCAR kružnih utrka. Cijeli svijet prati Formulu 1, a oni imaju svoju zabavu. Ali to rade jako dobro.

Oglas

NASCAR The Game: Inside Line je igra koja ponovo oživljava lude utrke u NASCAR prvenstvu. Kada smo već spominjali Formulu 1 i usporedili je s ovim utrkama, tada moramo reći kako su F1 boliti apsolutno sofisticirani, s puno elektronike, raznih kontrola i tehnološki naprednih sustava (KERS, DRS,…). U NASCAR bolidima priča je potpuno drugačija – s bolida je poskidano sve što se skinuti može, ugrađeni su samo osnovni kontrolni instrumenti (da ne kažemo prekidači!) i to je to.

Razlika je i u motorima – pod haubom NASCAR jurilica nalaze se motori od oko 900 konja, što je daleko jače od F1 bolida (oko 750 konja), a maksimalne brzine također su veće, znaju prelaziti i 350 km/h. I na kraju spomenimo kako je broj sudara u NASCAR-u daleko veći, a da ne govorimo o udarce u uvijek opasni vanjski zid koji zna biti koban. Sve ove sitnice koje smo vam nabrojili nećete pročitati na drugim gamerskim portalima. Ali mi to sve znamo 🙂

Vratimo se mi igri. Jasno je da ćete biti jedan od NASCAR trkača, a sama igra je punokrvna simulacija, jedna od ponajboljih, koja će vam dati pravi doživljaj utrkivanja. Nemojte misliti kako je kruženje po stazama jednostavno, ima tu itekako puno taktike i nadmudrivanja. Nije dobro uvijek biti naprijed jer je veći otpor zraka pa ste sporiji, važno je biti u grupi gdje jedni druge “vuku”. Ima tu puno taktike, vidjet ćete i sami 🙂

Uglavnom, vozit ćete u NASCAR Sprint Cup Series ligu, dakle njihovu top ligu, a jurišat ćete po 23 licecirane NASCAR trake. Grafika, zvuk i igrivost su neupitni, trebate samo nabaviti igru i… uživati, odnosno pobjeđivati. Niže donosimo i detaljan video trailer i gameplay.

Naziv igre: NASCAR The Game: Inside Line
Platforma: Wii, PS3, Xbox 360
Vrsta: trkaća simulacija, NASCAR
Izdavač: Activision
Autor: Eutechnyx
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 6. studenog 2012
Službena stranica: www.nascarthegame.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.