Need for Speed: No Limits – lagano nam stiže i na Android!

Iz EA stiže nam igra iz Need For Speed serijala, to je igra koja stiže ekskluzivno za mobilne uređaje tokom ove godine. Trenutno je igra dostupna u beta verziji, no samo za iOS korisnike.

Oglas

Need for Speed: No Limits je igra koja će biti besplatna za igrati, no ono što je ironično je naziv igre “No Limits” iako vas limitiraju sa brojem utrka, jer se u igri možete utrkivati sve dok imate goriva, kada ostanete bez goriva, morate čekati.

Kada zapravo počnete voziti, utrkivati ćete se kroz promet u Time Trial, Car Delivery i Duel modovima i tako napredovati u svojoj karijeri.

Možete voziti stvarne aute i koristiti najnapredniji sistem za uređivanje vozila što je dosada na mobilnim uređajima viđen, tako barem iz EA studija kažu. Ponuđeno vam je oko 250 milijuna kombinacija sa dijelovima, što nama opet zvuči kao nekakav limit, iako su nam obećali da će igra biti bez limita.

Ako želite vidjeti kako će igra izgledati, pogledajte video ispod, te ukoliko odlučite isprobati ovu beta verziju na uređajima, samo da vas obavijestimo, cijela igra je na nizozemskom jeziku.

Budite u toku, obavijestiti ćemo vas kada igra službeno izađe za cijeli svijet, i naravno bude na engleskom.

need for speed no limits12

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.