NFS Shift: Novi Need for Speed

nfsshift_00

Ima nekih naslova koje će valjda igrati i djeca naše djece. Tomb Raider, Fifa, Nba,… Need for Speed, to su sve franšize čije nastavke dobivamo na redovnoj bazi svake godine. Neke od njih izližu se nakon nekog vremena i dogodi im se najgora stvar – nastavci se izdaju samo zbog nastavaka.

nfsshift_01

Tako smo imali čitav niz promašenih i dosadnih Tomb Raidera između prvog i 2-3 posljednja dijela. Niti Need for Speed nije pošteđen toga. Posljednji koji se meni osobno sviđao bio je NFS 2. Nabrijana grafika i žestoka glazba obično su recept koji izdavači koriste kod takvih naslova iako u konačnici ne nude ništa novo. Nadajmo se samo da novi NFS neće biti takav.

nfsshift_02

Igri će navodno posvetiti jako veliku pažnju a u pozadini je SMS, bivši Blimey koji stoje iza naslova GT Legends i GTR 2 koji su jako dobro prošli među ljubiteljima utrka. Obećavaju nam jako veliku realističnost i same vožnje i samog izgleda modela što izvana što iznutra. Pa dobro, dajmo im priliku, da vidimo kako će to izgledati.

nfsshift_03

Naziv igre: NFS Shift
Platforma:  PC, PS3, PSP, XBOX360
Izdavač: Electronic Arts
Autor:  Slightly Mad
Vrsta: utrka
Max. Igrača: 1, multiplayer
Namijenjena: svima
U prodaji od: 22. rujna 2009
Preporučena cijena: 350-450 Kn
Homepage: http://shift.needforspeed.com


 

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.