Need for Speed Undercover: jurnjava se nastavlja!

Need for Speed Undercover: jurnjava se nastavlja!

Jedan od jačih elemenata u NFS Undercoveru upravo je bijeg od policijskih jurilica, što ćete vidjeti u potpuno novoj grafičkoj tehnici nazvanoj "Heroic Driving Engine" koja omogućuje do sada neviđeni prikaz vožnje pri brzinama većim od 290 km/h! Isto tako, očekujte i veliku mapu grada Tri-City Bay od nekih 80-ak milja po kojoj ćete se utrkivati. Uživat ćete u novim atraktivnim automobilima kao što su Audi R8, BMW M6 i Lexus IS-F, no nekako nam se čini kako će glavna zvijezda biti najnoviji Nissan 370Z, koji je i u "stvarnom" svijetu velika zvijezda. Odmah moramo reći kako su protivnički trkači također naučili koju lekciju iz prijašnjih nastavaka, tako da ćete teže dolaziti do pobjeda. A u svemu tome ometat će vas policija koja vas žarko želi vidjeti iza rešetaka.

Grafika bi trebala biti pun pogodak, tako da će do krajnjih granica potjerati vaše konzole. Na žalost, vlasnici PC računala morat će malo pričekati izlazak igre, jer će se prvo pojaviti na Xbox 360 i PS3 konzolama. No, u svakom slučaju željno očekujemo igru koju ćemo detaljno recenzirati…

Samo za posjetitelje GameBoxa uz službeni trailer donosimo intervju sa Scottom Nielsenom, producentom igre NFS Undercover.

Need for Speed Undercover: jurnjava se nastavlja!

Naziv igre: Need for Speed Undercover
Platforma: xbox 360, Xbox, PS3, PS2, Wii, Nintendo DS, PC
Izdavač: Electronic Arts
Autor: EA Black Box
Vrsta: simulacija uličnih utrka
Max. igrača: 8
Namijenjena: klincima
U prodaji od: 17. studeni 2008
Homepage: www.needforspeed.com/undercover/home.action
Savjeti i trikovi


Need for Speed Undercover – trailer


Need for Speed Undercover – intervju sa Scottom Nielsenom,
producentom igre NFS Undercover

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.