Nexus 8 Flounder – gameri, veselite se, ovo je tablet po vašoj mjeri!

Nexus 8 Flounder

Čini se kako bi novi Nexus 8 Flounder mogao biti zaista po našoj mjeri. Šuška se kako bi tablet trebao imati Intelov novi Moorefield procesor, umjesto sporijeg Snapdragona 800.

Oglas

Posljednje informacije govore kako će Nexus 8 Flounder tablet proizvoditi HTC, tako da ga neki već zovu i HTC Nexus.  Ono što je važno spomenuti je kako bi trebao imati jaku hardversku konfiguraciju, procesor i grafiku, što će se posebno svidjeti ljubiteljima video igara.

Prvotna priča je sugerirala kako bi novi Nexus 8 Flounder tablet trebao imati Qualcommov procesor, no čini se kako bi se Google mogao odlučiti za Intelov novi Moorefield procesor koji je još uvijek obavijen velom tajne, no inicijalna testiranja su pokazala zavidne grafičke performanse, čak i bolje od također Intelove Merrifield SoC platforme (System on Chip). Ako je Merrifield negdje u rangu Snapdragona 800 i Appleovog A7, Intelov Moorefield procesor ih šiša za dva koplja…

Informaciju više možete vidjeti na niže priloženom grafu.

Nexus 8 Flounder

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.