NinJump Dash – utrkujte se protiv svojih prijatelja, gađajte ih raketama!

Simpatična igra koja dolazi iz Backflip Studiosa kombinacija je trkaće trčeće igre s akcijskim elementima. I što je najbolje, igra je besplatna za igranje, i na Androidu i iOS-u!

Oglas

Naravno, nije nam problem platiti koji dolar za video igru, ali nekako nam je draža kada je besplatna. U svakom slučaju u igri NinJump Dash očekuje vas puno zabave, tim više što je ovo multiplayer igra i utrkujete se protiv pravih ljudi. Koliko ima utrka? Kažu beskonačno, trčite, trčite, trčite…

Kao što to i sam naziv igre kaže, utrkuju je simpatične nindže, koji neodoljivo podsjećaju na nindža kornjače. No, nije ovo samo obično utrkivanje – za vrijeme utrke ispaljivat ćete razna oružja u protivničke trkače kako bi ih omeli i kako bi vi brže stigli do cilja. Istovremeno se može utrkivati do 4 trkača, a to mogu biti i vaši prijatelji s Facebooka.

Cijela se igra odvija u realnom vremenu, utrkujete se protiv pravih ljudi, tako da sve ovisi o vašim brzim reakcijama i sposobnostima. Pri tome ćete na vrlo živopisnim trkaćim stazama punim prepreka pronalaziti i pregrštraznih dodataka koji će vam pomoći u utrci. Isto tako, svog ninju možete obući u razna simpatična odijela, neka će vas nasmijati 🙂 Cijelu igru prati vrlo simpatična glazba.

NinJump Dash 05

Nemate što čekati, trkom na Internet i na skidanje igre.Evo direktnih linkova za download:
Android
iOS

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.