Nintendo 2DS XL prijenosna konzola izlazi u lipnju, što novo donosi?

Kao što joj to i sam naziv sugerira, nova Nintendo 2DS XL konzola je vrlo slična prethodnoj kompanijinoj 3DS konzoli, osim što ovoj nedostaje onaj 3D dio.

Oglas

Prema najnovijim informacijama, nova će se Nintendo 2DS XL Portable Console iliti prijenosna konzola pojaviti u prodaji 28. srpnja po cijeni od 150$. Kako će je igrači prihvatiti? Konzola je manja po dimenzijama tako da će još bolje sjesti u džep. No, i dalje su vam na raspolaganju dva ekrana.

Kada već spominjemo ekran, istih je dimenzija kao i kod prethodne konzole. Isto tako, možemo povući paralelu s 2DS konzolom koja se pojavila još 2013 godine. No, ta konzola nije imala ovakav preklopni izgled kao 3DS. Kao što možete vidjeti na slici, ovo je vrlo praktični format.

Ono što je Nintendo 2DS XL konzola dobila je jači procesor, podržava NFC, podržava Amiibo i još puno toga. Što se tiče podrške igara, neke od prvih su Pokemon Sun i Pokemon Moon je na listi.

Više o ovoj simpatičnoj konzoli možete pronaći na službenim stranicama.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.