Nintendo DSi XL dolazi u Europu 5. ožujka

Nakon japanskog i nekih drugih tržišta, konačno smo dočekali da se “velika” Nintendova konzola pojavi i na europskom tlu. Ipak, još ćemo malo pričekati, jer je službeni datum izlaska 5. ožujka. Prvo će se pojaviti u trgovinama Velike Britanije, a kasnije i u drugim europskim zemljama.
DSi XL ima dva ekrana od 4,2 inča (dijagonala 10,67 cm), što je za čak 93% veći ekran od trenutno aktualne DS konzole. I same kontrole doživjele su neke izmjene, tako da je nova konzola i “igrivija” od stare. Očekuje se solidan broj novih igara za ovu konzolu, a kako saznajemo, dolazi u paketu s Dr Kawashima’s: Little Bit of Brain Training: Arts Edition, te Dictionary 6 in 1 with Camera Function.

Za sada službena cijena Nintendo DSi XL konzole još uvijek nije potvrđena, ali se očekuje kako će biti nešto viša od DSi konzole. U japanu košta 20.000 yena (oko 1.065 kuna), pa se nadamo da cijena neće biti viša niti u Europi. Za očekivati je kako će određeni broj primjeraka stići i u Hrvatsku.

Nintendo DSi XL dolazi u Europu 5. ožujka

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.